HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gádzsók a mentelmi jogért hajtanak: Dávid Ibolya , Budaházy György, Herényi Károly, és a gyilkos Barnabá is! Lám , lám ! Mint mindent a mentelmi jogos indulást is a gádzsóktól nézték, lesték el a cigányok. Hiába mutogatnak itt Kolompár Orbánra a paraszt

2010.02.19. 10:13 | cigány vaker | 2 komment

Gádzsók a mentelmi jogért hajtanak: Dávid Ibolya , Budaházy György, Herényi Károly,  és a gyilkos Barnabá is!

Lám , lám ! Mint mindent a mentelmi jogos indulást is a gádzsóktól nézték, lesték el a cigányok. Hiába mutogatnak itt Kolompár Orbánra a parasztok, náluk sokkal nagyobb a baj. Budaházy egyenesen börtönben csücsül és onnan akarják kihozni a Náci Sertések, és szerintük az ,az igazi hazafi, kurafi , aki neki adja a kopogtató céduláját , az ügyvédjén keresztül. Az MDF –es vezérek meg egyenesen retteghetnek ha nem jutnak be a parlamentbe mert az UD ZRT- és ügy a nyakukon van. Szép kilátások vannak hazánk parasztjainál is hiszen nekik kell megmenteni a sajátjaikat a saját igazságszolgáltatásuktól. Amennyiben ezt megteszik, abban az esetben a cigányok jogosan zúgolódnának.



Írta

Vakaró

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr351772612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sodan 2010.02.20. 18:39:37

Holló a hollónak nem vája ki a szemét!
Ők a rasszista nácik,rabolhatnak,ölhetnek büntetlenül is,
ha meg ülnek a bűnözőik ,akkor meg ki akarják hozni a bűnöző hazaárulókat.
Mert azt hiszik,hogy övék az ország,a hatalom ,és az erőszakkal mindent elérhetnek.Legalább is azt hiszik.
Ostoba állatok

r2d2 4 ever 2010.02.22. 19:02:39

Mindenki sepregessen a maga háztáján, hiszen cigányéknak kicsit több van a rovásukon.
És utolsósorban kikérem magamnak, mint adófizető állampolgár, milyen címen nevezitek ti a magyarságot hazánk parasztjainak?
1. akkor lenne a ti hazátok, ha megtanulnátok együtélni és hasznos részeivé válnátok a társadalomnak
2.ezeknek az általatok parasztnak nevezett többség termeli ki azt a pénzt amiből éltek és családotok is él(ha nem isszák el illetve játszák el a pénzt).
Vegyétek észre, hogy ketyeg az etnikai bomba
süti beállítások módosítása