HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Uzsorások markában a Gádzsó politikusok! Szegény gádzsóknak az uzsorásainknál kell kopogtatniuk a cédulákért! Röhög a cigány belem amikor azt képzelem el , hogy a nagy fehér Gádzsó képviselők kuncsorognak az uzsorások Mercédesze mellett. Állítólag még a

2010.02.17. 09:14 | cigány vaker | 1 komment

Uzsorások markában a Gádzsó politikusok!


Szegény gádzsóknak az uzsorásainknál kell kopogtatniuk a cédulákért! Röhög a cigány belem amikor azt képzelem el , hogy a nagy fehér Gádzsó képviselők kuncsorognak az uzsorások Mercédesze mellett. Állítólag még a Jobbikos képviselők is a cigány uzsorásokra támaszkodnak! A Náci Sertések felveszik a kamatos kopogtató cédulát!

HA HA HA!


Írta

Cigány Szamuráj


.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr761765442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r2d2 4 ever 2010.02.22. 19:09:19

Szerintem nem kell kuncsorogniuk a kapzsi fajtádnál, megteszik azok szívesen, nem is sok pénzért. Az anyjukat is eladnák, ha pénzt kapnának érte:D
Jobbikot ne szídd, jelenlegi politikai pártok közül ez az a párt, aki a magyarok ( vagyis nem juttat kisebb etnikumokat előnyökhöz) érdekeit nézi.
Jelenleg a legtöbb reményt hozzájuk fűzök.
Valójában szídd csak, nem árulnak zsákbamacskát, vagyis a pénzért meg kell majd dolgozni, vége lesz a paraziták korának egyszer.
süti beállítások módosítása