HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az SZDSZ és az MDF bajban van! Nincs elég kopogtatócédulájuk! Szerintem gerinctelen az a politikai magatartás amit az SZDSZ és az MDF művel , hiszen mindenkit hátba szúrtak, még saját magukat is. Hiába nagy a média támogatottságuk, és nem látszik az sem,

2010.02.15. 09:09 | cigány vaker | Szólj hozzá!

Az SZDSZ és az MDF bajban van! Nincs elég kopogtatócédulájuk!

Szerintem gerinctelen az a politikai magatartás amit az SZDSZ és az MDF művel , hiszen mindenkit hátba szúrtak, még saját magukat is. Hiába nagy a média támogatottságuk, és nem látszik az sem, hogy az MDF lenne a választópolgárok második alternatívája, mert nem támogatják őket.
A cigányok miért is támogatnák , hiszen az SZDSZ- re haragszanak az elmúlt 20 év miatt , és az MDF- es Bokros Lajosra meg úgy tekintenek, hogy ez az ember tett a cigányságból fogatlan nemzetet. A cigányok úgy érzik, hogy a Bokros- csomagnak köszönhető az, hogy a cigányok kiestek a fogmegtartó és fogpótló kezelésekből.
Mégis ha nagy bajba kerülne az SZDSZ- MDF koalíció akkor ajánlom figyelmükbe bloggertársam Cigány Szamuráj bejegyzését amiből megtudhatják azt, hogy öt villanykörte a cigánytelepen egy kopogtatócédula ára. Rajta!



Írta

Boxos

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr41759362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása