HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gádzsó paraszt gecik ennyit adnak a kopogtató fecnijükért!

2010.02.14. 11:06 | cigány vaker | 8 komment

Gádzsó paraszt gecik ennyit adnak a kopogtató fecnijükért!


Mint azt már több cigány is feszegette , Balogh Artúr és Radics Béla is , a parasztok a saját bunkó gádzsó elméjük szerint vásárolják fel a kopogtató cédulákat. Miskolc ás környékén egy helyi vállalkozó geci uzsorás vette meg a cédulákat aki minden pártnak más árban adta el. Még a Jobbiknak is adott! 300 forintért vette meg és 800 – ért adta tovább! És a paraszt gádzsó pártok megveszik hiszen így is jól járnak .
500 ért az Interneten lehet vásárolni, Szabolcsban 5 villanykörte az ára, Pesten a   postásoktól veszik meg a céduláikat és a postaládákat törgelik fel, főleg a  Jobbikosok és a Fideszesek!
Nem találkoztam olyan telepivel aki ne mondta volna azt, hogy az uzsorásokkal üzletelnek a híres becsületes gádzsó képviselők!

Mit várunk cigányok ezektől!
Az uzsorások karmaiba vannak a gádzsó képviselők is , hiszen mi tudjuk jól, hogy utána az uzsorások zsarolni fogják a képviselőket ezzel az üggyel! Van ahol már hangfelvétel is van az uzsorásoknál, ahogy a gádzsó paraszt gecik könyörögnek nekik a cédulákért, és adják veszik az életünket!


Véste

Cigány Szamuráj

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr31756727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vumbi 2010.02.14. 11:46:27

Enyje ti szegeny nepek, de megjartatokmar megint. Azok a gonosz feher bacsik hogy atvagtak titeket, mert nem egysegaron veszik toletek a cedulat.

Persze miert is kell azt eladni? Nem azert van hogy a Tea akaratod is ervenyre jusson? Persze lehet belole venni ket kilo kenyeret, vagy egy ket sort is...

Rinyaltok itt mint az otevesek. szanalmasak vagytok, es ugyanolyan hulyek.

r2d2 4 ever 2010.02.22. 19:13:29

Nem csak megvenni, hanem eladni is szégyen. Kb 300 Ft-t vagy 5 villanykörtét ér a véleményetek, saját magatok szerint. Miért kéne adni rá?

u.i.: én meg nem találkoztam olyan telepivel, aki igazat mondott volna

omnipräsent 2010.02.23. 01:36:08

Idézem a cikk címét: "Gádzsó paraszt gecik" - Ez a kiszólás azért kemény rasszizmus, pont egy olyan blogból való ugye, ami a "rasszizmus ellen" jött létre. Ez jellemző rátok. Ti vagytok a Világ legfasisztább és legrasszistább népe. Még külön szavatok is van a "nemcigányokra", a "GÁDZSÓ".
A magyar nyelvben a nem magyar embert külföldinek hívják, vagy nevén nevezik a népét, pl. orosz, kínai, japán, francia, angol, német. A magyar márcsak ezért sem rasszista.

Senkifia 2010.02.26. 17:39:23

@r2d2 4 ever: ja, a cetli hátán nem csak arról ír,hogy előnyt kínálni a céduláért,hanem hogy elfogadni is tilos...ugyeugye...Meg kéne tanulni szövegérteni a kedves vakerálóknak :).És ne csak a rohadtnáci gádzso legyen a bűnöző.Hanem az is,aki minden választáskor eladja,mert jól lehet inni belőle... :)
De ezek közt blogbeegyzések közt egy incs,amelyik erre rájött volna....Mert amiket a náci disznó gádzsóknak felró bűnéül, a rendes rrromák vagy mind kiprovokálták,és azért van vaj a fejükön,vagy haszonélvezői valamilyen szinten ,és azért.
na de legalább jókat lehet nevetni. Többet kéneindex címlapra tenni,hadd ismerje meg ország világ derék, beilleszkedni vágyó, kisebbségünk,egyáltalán nem rasszista,náci,suttyó megmondóembereinek a nézeteit...
és ez a balogartúr a fidelitas oszlopos tagja? mert akkor gratulálok :)

Senkifia 2010.02.26. 17:43:58

@Húzddkimagad!: előjogot kedvenc kisebbségünknek: adhassák el büntetlenül kopogtatócéduláikat,sőt, minden párt legyen köteles minden családtól(kisebbségi,of course) fix áron,mondjuk 15ezer forint,plusz áfa ,illetve infláció, egy kopogtatócédulát venni. És ezért minden kisebbségi szavazó kapjon a választásokon induló pártok számával azonos számú kopogtatócédulát.na. Mert ez nekik jár,mit képzeltek ti parasztok? illetve mi.... :D

Senkifia 2010.02.26. 17:47:13

ja és a jobbikosok meg a fideszesek törögetik a postaládát :) véletlenül se az mdf,aki csoró ki fog esni, a már megszűnt szdsz-szel együtt,a parlamenti pikszisből...hanem a fidesz.akinek amúgy is annyi van,hogy gátat rakhat belőle a dunán.meg a jobbik,aki biztos bejutó,valószínűleg másodikként :)
logika nem az erősséged,ugye? :)

Senkifia 2010.02.26. 17:49:26

a több cigány, meg, aki feszegette, szintén a saját bunkó elméje szerint feszegette,mert nem azt feszegeti,hogy miért vásárolják,illetve a cigányok mér adják el,ha tilos.Hanem szerinted azt,hogy miért a saját bunkó gádzsó eszük szerinti egyenáron.
Basszus, te nagyonhülye :)

Senkifia 2010.02.26. 17:53:47

szamurájok nem ilyen poduktum megteremtése után,amit te itt csinálsz,hanem amikor felvetődött az agyukba az ezzel kapcsolatos gondolat, rég harakirit követtek el...
de ugye, a neved ellenére,asse tudod,mi a szamuráj, a bushidóról nem is beszélve ... te kis árvagyerek,te:)
inkább hívd maga betmennek,arról legalább láttál filmet,mikor belógtál a moziba jegy nélkül,te csóró csávó,ami vagy te nekünk ... :)
süti beállítások módosítása