HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hangáccsal , és Balogh Artúrral kapcsolatban

2010.02.10. 08:22 | cigány vaker | 6 komment

Hangáccsal , és Balogh Artúrral kapcsolatban

Én is hiányoltam Balogh Artúrtól , hogy nem szólalt meg a Hangácson történt gádzsók által elkövetett cigánymészárlásról. Ma reggel láttam, hogy pótolta ezt a hiányosságát. Nekem nem tetszik a válasza , mert én sokad magammal küzdöttem , ám értem, hogy mit akar mondani és azzal egyet értek.  Értem azt, hogy azt mondja nekünk cigányoknak, hogy keveset teszünk az ügyeinkért, és ebben igaza van!

Balogh Artúrral kapcsolatban van egy hétvégi történet, aminek azóta is nagy a vízhangja itt Szabolcsban . Állítólag az apjával és az öccsével elmentek egy megyei cigány gyűlésre, ahol a gádzsók osztották az észt. Ez a gyerek ott felszólalt, és egy pillanat alatt megváltoztatta a jelen lévő cigányok gondolkodását. Valami olyasmit mondott, másodkézből mondom el nektek:

Hogy Ő másképpen látja a jelent és a választások tétjét, és főleg annak a következményét. Szerinte a gádzsóknak az utolsó esélyük van arra, hogy bizonyítsanak a cigány társadalomnak, és örüljenek annak, hogy egyáltalán , még tart a cigányok türelme és hajlandóak szóba állni a Gádzsókkal.

Ez az utolsó esélyük a Gádzsóknak, és fél attól, hogy a gádzsók nem fognak vele élni, és nem látják a választások valódi tétjét. Szerinte a cigányok radikalizálódni fognak, és a következő választáson akár lei is válhatnak a pártokról  ha a gádzsók ezt így folytatják tovább!

Mindenkiben megállt a vér ott a teremben, majd megtapsolták, és azóta csak erről beszélnek. Sokak beképzeltnek tartották, míg az apja és az öccse egy szolid ember, ám mégis azt kell, hogy mondjam , ez az ifjú tényleg tud.




Írta

Vakaró

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr551744689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slayer7 2010.02.11. 21:19:09

Húbazmeg, ha nem állnátok szóba velünk, az dejó lenne!

harsona 2010.02.12. 00:37:07

"Én is hiányoltam Balogh Artúrtól , hogy nem szólalt meg a Hangácson történt gádzsók által elkövetett cigánymészárlásról."

Mielőtt nagyon elharapózna a cigány blogokon a hazudozás, nem árt belenézni ebbe a riportba, ami Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal készült.

atv.hu/belfold/20100201_eb2

harsona 2010.02.12. 00:42:23

"Szerinte a gádzsóknak az utolsó esélyük van arra, hogy bizonyítsanak a cigány társadalomnak, és örüljenek annak, hogy egyáltalán , még tart a cigányok türelme és hajlandóak szóba állni a Gádzsókkal."

A gádzsó postásokkal sem fognak szóba állni segélyosztás napján? :-)

Haláli ez a blog, szinte fetrengek a röhögéstől. :-)

r2d2 4 ever 2010.02.22. 19:18:03

Istenem, csak ne állnátok velünk szóba.
Vagy tudod mit, kezdjetek éhségsztrájkba, de nehogy feladjátok, mert bármikor elérheti célját.

Éljen Az Ellen Állás

u.i.: bocs a helyesírási hibák hiányáért, legközelebb igyekszem Arti szintjén írni a kommenteket, nehogy csorba essen az esélyegyenlőségen.

Senkifia 2010.02.24. 20:53:00

"...nagy a vízhangja..." az mi? amikor bekiabál a balogartúr a kútba ?)

Senkifia 2010.02.24. 20:56:36

basszus,hailyen "suttogó" ez az artúr,azt kellett vona mondja,egy pillanat alatt megváltoztatva a romák gondolkodását:" Csávók!Pucoljatok dolgozni,fizesstek adót,ne a segílyt várjátok.Utána lehet pofázni."
Basszus, kánaán lett volna egyből... :)
süti beállítások módosítása