HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hangács! A gyilkosok köztetek vannak!

2010.02.09. 17:44 | cigány vaker | 2 komment

Hangács! A gyilkosok köztetek vannak!


Újabb cigánygyilkosságot követett el a gádzsó mélymagyar Náci Sertés, bunkó paraszt társadalom. Cachipe , Radics Béla  , Horváth Aladár akik elmondták a valóságot Hangácson történtekről!
De Balogh Artúr hallgat! Tán nem csak megijedtél? Gyáva vagy? Te is olyan leszel mint a többi cigánypolitikus? Már te is a gádzsó vörös fejű parasztokat szolgálod ki? Legyen a pucádba vér!
A gádzsók a népedet irtják, és te tűröd?



Ide véste

Boxos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr761743262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sodan 2010.02.09. 22:02:11

Mert a jelenlegi kormány,megengedi a rasszizmust,a fajgyűlöletet.
A cigány politikusaink Farkas Flóri és Teleki Lászó,Hát ezeknek ha korbácsot adnának,még vernék is a romákat.
Ne tűrjük a megaláztatást,harcolni kell a jogainkért. Csupán azért kellet meghalni romáknak mert cigányok. Semmi más ok nem volt. Két becsületes roma fiút meglincseltek és halálra vertek bunkó rasszista gádzsók.
Még ilyenkor is a törvény a gyilkosokat védi.

SZOMORÚ KILÁTÁSOK!!!

harsona 2010.02.12. 00:53:05

"Csupán azért kellet meghalni romáknak mert cigányok. Semmi más ok nem volt. Két becsületes roma fiút meglincseltek és halálra vertek bunkó rasszista gádzsók."

Szimplán hazudsz.
süti beállítások módosítása