HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Orbán Viktor családi idillje!

2010.02.08. 19:39 | cigány vaker | 3 komment

Orbán Viktor családi idillje!


Én egy nyíltan magát baloldalinak valló cigány vagyok, Boxos blogtársam meg jobbos, de nincs ebből semmi baj, mind a hárman Cigány Szamurájjal együtt a cigányok egy - egy részét képviseljük. De ettől még cigányok maradunk.

Mindenki oda van ettől az Orbán beszédtől, még Balogh Artúr is, akit én nagyon tisztelek, személyesen ismerem őt is, és az apját is, aki egy olyan cigány vezető akivel megvannak elégedve a cigányok, és csak jókat mondanak a személyéről még a magyarok is. Nem szeretnék Balogh Artúrral vitázni, mégis elmondanék egy történetet, ami egy kicsit azért szerintem árnyalja a képet:

Orbán Viktor hazamegy , és sorra hallgatja meg a gyerekeit arról, hogy mi történt aznap az iskolában. Gáspárhoz ér a fiához. A fia elmondja, hogy úgy érzi, belülről kicsit más mint a többi. Azt gondolja, hogy cigány. Erre Orbán Viktor azt mondja: Ne aggódj fiam, csak én voltam az!




Írta

Vakaró

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr211740225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solomon 2010.02.08. 20:37:12

Háhá, ennek viszont örülök:) Ez jó!

Sodan 2010.02.09. 15:57:46

Orsós Viktor = Orbán Viktor.

harsona 2010.02.12. 01:07:38

"Egy másik álarc is lehullott a választásoknál, hát az MSZP egyáltalán nem szokott kétségbe esni, vagy bizonytalankodni, ha rasszista eszközöket kell bevetni. Az egész országban az aktivistáik azt terjesztik - valótlanul egyébként -, hogy én cigány származású vagyok, és azt remélik, hogy ezzel el lehet ijeszteni tőlem a szavazókat" - fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás:
www.stop.hu/articles/article.php?id=95583

Akkor ez a hazugság is túltárgyalva.
süti beállítások módosítása