Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

cigány vakera

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Cigány fasz kell Liptainak, és a Gádzsóknak cigány pina!

2010.02.07. 19:49 | cigány vaker | 11 komment

Címkék: politika mszp fidesz szex szdsz cigány jobbik cigányok nácik krisztina morvai paraszt gábor vona parasztok gádzsó

Cigány fasz kell Liptainak, és a Gádzsóknak cigány pina!

 

A cigányok sokkal jobban tudnak szeretkezni , baszni mint a Gádzsók. Még Liptai Claudia is lecserélte az Ogrét  cigányra!

 

A Gádzsó Parasztok meg régóta cigány, félcigány nőkre verik ki, Horváth Éva, Dukai Regina meg Dundika, Ördög Nóri!

 

Csányi Sándor, meg a férfiakban viszi a pálmát!

 

Attól vagyunk jobbak az ágyban mi romák ,mert mi tudjuk mit jelent az ,hogy szexuális együttlét, szenvedély, kúrás, fantázia!

 

A gádzsó társadalom fantáziája behatárolt mert mérgezik magukat a sok pornóval, ami nem , hogy előre vinné őket, hanem pont röghöz köti őket.

 

Ezeket a gádzsók által nézett pornófilmeket meg a zsidók csinálják, rendezik , így az mondható , hogy a Gádzsóknak még az sem a sajátjuk!

 

A cigányok és a zsidók kezében van a szexualitás!

Ezt kemény dió lenyelni!

 

A cigánylányok meg olyan szépek akiket utánozzák még külföldön is.

Minden cigánytelepen található vágott szemű kreolbőrű, szőke hajú kék szemű, akire az amerikai sztárok akarnak hasonlítani.

 

A Gádzsók baszni sem tudnak , de még szép nőik és férfijaik sincsenek!

 

 

 

Írta

 

Cigány Szamuráj

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciganyvakera.blog.hu/api/trackback/id/tr881737308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felülíró 2010.02.07. 22:10:01

Horváth Éva, Dukai Regina meg Dundika, Ördög Nóri - szar műanyag nők, H. É. és D. kapsából műmellel, Dukai smink nélkül úgy néz ki, mint egy vizihulla, Ö. N.-nak pedig nem jó a teste.
Amúgy pl. Balogh Artúr mindenkit gádzsónak nevez, aki nem cigány - tehát a zsidók is azok. Vagy nem? Döntsétek el!
Ha már pornófilm: tanulni abból is lehet, ahogy fantáziája, szenvedélye nem csupán romáknak lehet, hanem mondjuk franciáknak, olaszoknak és magyaroknak is. Keféltél már elég magyar nőt? Mert én romát igen. Utóbbiak is jók, de az átlaguk hasonló, moint a magyarnak és a zsidónak. (Mindegyiket illetően van referenciám.)
Amúgy nézz csak pornófilmeket (persze ne túl sokat): meglátod, magyar csajok és gádzsó csávók is tudnak dugni, nyernek is rendesen Pornó Oscart. Ha már...
Az pedig, hogy nincsenek szép magyar vagy gádzsó nők, több, mint nevetséges kijelentés; Te is tudod, mi a vélemény a világban a magyar nőkről.
Egyébként pedig nem vitatom, amit a romák ezirányú képességeiről írsz, de azért légy egy kicsit kiegyensúlyozottabb, és tapasztalj meg mindent!

senkiknz 2010.02.08. 06:52:05

Akiket felsoroltatok, azoknak a szerintem a fele sem cigó. Csányi félig, Ördög nem, Dukai nem, Dundika nem, (legalább is nem találtam ilyen infót a neten), de amúgy ezek mind ostoba celebek. Ki nem szarja le őket? A további írásod meg aligha hiszem hogy pszichológiai elemzésen alapul. Te is egy igazi partizán vagy.

Bleisoldat 2010.02.08. 08:57:02

Szamuráj! Valamikor a 70-es években a munkahelyemen az ügyelet intim helyzetben talált két kollegát.Azonnal rohantak az igazgatóhoz elmondani,hogy
mi történt. A rendkívül bölcs igazgató a követkeőt mondta.B@sszanak,csak ne lopjanak.Veletek az a baj,hogy b@sztok is,meg loptok is! Gondiolkozz el ezen.
Üdv: Bleisoldat.

solomon 2010.02.08. 18:28:09

Szerintem vicces kis szösszenet. Nem kell komolyan venni, ezt a blogot nem cigányok írják. Én cigány vagyok, és már elegem van az ilyen magukat keményvonalas sávónak beállító vájt trásokból. Kb. egyszint a csegevarás pólós, kényeztetett tinikkel.

harsona 2010.02.12. 00:51:13

"Attól vagyunk jobbak az ágyban mi romák ,mert mi tudjuk mit jelent az ,hogy szexuális együttlét, szenvedély, kúrás, fantázia!"

Én azt szeretném, ha az utójátékban is jobbak lennétek és a beérő gyümölcsöket is magatok tartanátok el.

Nzoltan 2010.02.12. 09:00:52

"Attól vagyunk jobbak az ágyban mi romák ,mert mi tudjuk mit jelent az ,hogy szexuális együttlét, szenvedély, kúrás, fantázia!"

Jól sikerült a felsorolás. Van benne kakukktojás.

Fogalmatok sincs a szenvedélyról. A kúrás az megy. de az a kutyának is megy.

r2d2 4 ever 2010.02.22. 19:27:12

Ez nagyon nagy. Minden fogyatékos indíthat blogot?

Én úgy hallottam, hogy a cigány férfiak homokos hajlamukat próbálják elnyomni azzal, hogy erőszakosan teherberakják az asszonyt 8-9x. Az európai térségben a cigány kultúra a legdurvább a nőkkel szemben, ez valami nagy kompenzálást sejtet.

;)

omnipräsent 2010.02.23. 01:29:09

halálra röhögtem magamat, már ezért az 1 bejegyzésért is érdemes volt idejönni. Csak az a fránya antropológia. Én még életemben nem láttam "vágottszemű kékszeműt". Tudod a tulajdonságok csoportosan öröklődnek, szőke hajhoz és kék szemhez meg még véletlenül se jár kreol bőr és vágott szem. GENETIKA.

Senkifia 2010.02.24. 21:13:10

gratulálok :) te ilyen hülyén születtél,vag ezt tanultad...? tudod,hogy az indiánok farka a legvastagabb, a cigányoké a leghosszabb...és te vagy akkor a Lákátos Vinetú,attú vagy ijjen kemény csávó... :D

Senkifia 2010.02.26. 17:16:53

nahát,ha a gádzsóknak úccsincsenek szép nőik,akkó hová ez a nyomulós szöveg? vagy ha úgyis minden gádzsónál jobb vagy az ágyban,biztos összejössz Claudia schifferrel előbbutóbb,,, na várj a magadfajta frusztrált senikvel,aki ráadásul cigány is, nem fog szóbaálni egy valamirevaló gádzsi..... Hát így jártál. És a liptainak se a romantikus alkata jött be a daróczynak... a társadalmi státusza annál inkább . Szó nincs qrvanagy farokról,vagy tehetségről....Mert a lónak is qrvanagy a farka, oszt mégis milyen kevés nő hajlandó b.szni vele.... Szóval nyugodtan szállj le a qrvamagas(viszont nagy f.szú) lóról,menj el tanuln ikissé, legyél valaki a társadalomban, az EMBEREK(nem rromák...mert képzeld, a nem romák is emberek...bár ti ezt tagadjátok....miközben a saját "ember"i jogaitokat féltitek tőlük)közöt legyél valaki,és akkor figyeld meg,hogy egyből nem akarsz majd a nagy f.szoddal kitűnni a társadalom különböző rétegeiből,mint cigány... Mert daróczy is a tudásával és a hozzáállásával tűnik ki,nem a qrvanagy romafarkával...képzedd el,te ks észlény,te :)

mitoszkiller 2013.06.10. 09:50:41

Ja, baszni azt tényleg tudnak a cigánynők de itt véget is ér a történet. Nekem is van most egy romacsajom, baszás után szinte lerúg magáról, a szex utáni összebújásról simogatásról még életében nem hallott, ha megöleli őket az ember pár másodperc után már feszengenek. Tényleg csak baszásra, szaporodásra vannak kitenyésztődve, arra hogy minél előbb teherbe essenek, az érzelmek, az intimitás luxus számukra.
süti beállítások módosítása